Skip to main content

Je badkamer- of toiletverbouwing goed geregeld

Het bad vervangen door een inloopdouche. Of een hele nieuwe badkamer plaatsen. Daar komt heel wat bij kijken. Schellekens Installatie neemt je al het werk uit handen. Vanaf de start tot aan de oplevering zijn wij jouw vaste aanspreekpunt.

Jouw project in duidelijke stappen

Jij hebt wensen en ideeën, wij weten of het mogelijk is. Stap één in het proces voor jouw gehele of gedeeltelijke badkamer- of toiletverbouwing is dan ook een vrijblijvende afspraak bij jou thuis. We geven eerlijk advies en maken een schatting van de kosten. Geef je ons de opdracht om jouw project te realiseren? Dan zijn dit de volgende stappen:

  • We plannen een afspraak voor je met een van de ontwerpers in de showroom van Plieger. Je kiest meteen tegels en sanitair die bij jouw smaak passen.
  • Aan de hand van het ontwerp maken wij een strakke planning. Het hak-, breek- en loodgieterswerk doen we zelf. Voor werkzaamheden als tegelzetten, stukadoren, kitten en aanpassingen aan de elektriciteit schakelen we vakmensen uit ons netwerk in.
  • Wij zorgen dat op de juiste mensen op het juiste moment aan jouw badkamer of toilet werken en dat alle materialen aanwezig zijn.
  • Na elke werkdag laten we de werkplek netjes opgeruimd achter. Ook het puin voeren wij af.
  • Bij de oplevering van je nieuwe badkamer of toilet inspecteren we samen het geleverde werk.
Maak een afspraak

Tijdsindicatie voor een badkamerverbouwing

Hoe lang een verbouwing duurt, is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen en de hoeveelheid werk. Bij een badkamer van gemiddelde grootte (zo’n 8,5 m2) streven we ernaar om de complete renovatie in drie weken af te ronden.