Skip to main content

Schellekens Installatie: hét adres voor vakkundig loodgieterswerk

Zichtbare lekkages repareren, een waterleiding verleggen, sanitair plaatsen of riolering vervangen. Ben je op zoek naar een loodgieter in de driehoek Den Bosch – Eindhoven – Uden? Dan staan we bij Schellekens Installatie voor je klaar.

Vakman nodig voor loodgieterswerk?

Neem contact met ons op

Werk aan je waterleiding

Een zichtbare lekkage in de keuken, toilet of badkamer is supervervelend. Wij repareren het voor je. Schakel ons ook in voor het aanleggen van een buitenkraan of het verleggen van waterleidingen. Bijvoorbeeld voor de installatie van een vaatwasser. Of als je de garage laat verbouwen tot slaapgedeelte met eigen sanitair.

Riolering vervangen

Woon je in een karakteristiek oud huis met riolering van gresbuizen? Wij vervangen ze door pvc-buizen. Zo is de kans op verstoppingen of geuroverlast stukken kleiner. Ook het bijkomende graaf- en bestratingswerk regelen we voor je.

Sanitair plaatsen of vervangen

Je wilt je gewone mengkraan laten vervangen door een Quookerkraan. Doen we voor je. En natuurlijk kun je voor alle andere vervangingen van sanitair bij ons terecht. Denk aan het vervangen van een ouderwetse toiletpot door een zwevende pot of het plaatsen van een nieuwe wastafel.

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Bel of mail ons